Filters
Reset
Reset
Reset
Reset
vacatures-bij-Kitech Recruitment BV

Projectcoördinator Infra

Is een rol als Projectcoördinator Infratechniek een interessante stap? Wil je graag je organisatietalent loslaten op complexe bouwprojecten? Wij komen graag in contact met je!
Niveau: HBO
Standplaats: Breda
Specialisatie: Vergunningen

Adviseur Milieu (Industrie)

Wij zijn op zoek naar een adviseur milieu voor de industrie in de regio's Utrecht, Gelderland en Zeeland. Is deze vacature wellicht iets voor jou?
Niveau: HBO, WO
Specialisatie: Milieu, Water

Veldwerker Milieu & Bodem

Als milieutechnisch medewerker (veldwerker bodem & milieu) word je verantwoordelijk voor de uitvoering van het veldwerk bij bodemonderzoeken.  Jij bent straks degene die het eerste contactmoment op de fysieke locatie heeft. Soms is de opdrachtgever…
Niveau: HBO, WO
Specialisatie: Bodem, Milieu, Veldwerk

Adviseur Ruimte

Voor onze opdrachtgever is ECO-job op zoek naar een adviseur ruimte in de regio's Utrecht, Gelderland en Zeeland. Is deze vacature wellicht iets voor jou?
Niveau: HBO, WO
Specialisatie: Milieu, Ruimtelijke Ordening

Adviseur / Ecoloog Natuurwetgeving

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Adviseur / Ecoloog Natuurwetgeving in de regio Drenthe of  Utrecht. Is deze vacature wellicht iets voor jou?
Niveau: HBO, WO
Specialisatie: Ecologie
vacatures-bij-BIJ12

Consulent Helpdesk Landelijk Informatiepunt

Werk jij graag aan een actueel en dynamisch dossier als stikstof? Krijg jij energie van mensen verder helpen, zaken grondig uitzoeken en daar bijspringen waar nodig is?
Niveau: HBO
Standplaats: Utrecht
Specialisatie: Groen, Milieu